111.00 Kn

AMS 2750 električne peći i sušare plinske peći

i oprema za zračne luke grijanje zraka peći i sušare AMS 2750
električne peći i sušare plinske peći i sušare postrojenja postrojenja za toplinsku obradu aluminija t6
prolazne peći prolazna peć 400°c rastalne peći rastalne peći aluminija rastalne peći bijele kovine
vakuumske sušare laboratorijske peći sušare žarenje i kaljenje do 1200 °c žarenje i kaljenje do 1300 °c
popuštanje i odžarivanje komorne peći s retortom i zaštitnom atmosferom peći za odžarivanje bakra
jamči izvrsne rezultate, stabilan proces i konstantnu kvalitetu. osim standardnih serijskih peći, naš stručni tim vam može ponuditi rješenje za vaš proces kaljenja, cementacije, nitrokarboniranja, odžarivanja, dehidrogenizacije itd. peći izrađujemo sa ili bez zaštitne atmosfere. naša fleksibilnost je preduvjet za izradu bilo kakve peći po narudžbi za sveučilišne ili istraživačke laboratorije.
žarenje i kalenje do 1200 °c komorne peći dizajnirane za dugotrajan rad u industriji namijenjene za procese termičke obrade u strojogradnji tj. za kaljenje, žarenje i popuštanje. uz raznovrsnu dodatnu opremu zadovoljiti će potrebe toplinske obrade do 1300 °c vagonske peći vagonske peći za žarenje ili odžarivanje velikih komada, zavarenih konstrukcija ili odljevaka na temperaturama od 500°c do 1100°c. vagon se šaržira van peći. kod dizajna s elektrohidrauličkim ili pneumatskim vratima koja se otvaraju AMS 2750prema gore moguće je otvaranje vruće peći kako bi se komadi izvadili radi kaljenja ili hlađenja.kod takvog sistema moguća je i izvedba s više vagona što skračuje vrijeme zagrijavanja ili hlađenja slijedeće šarže. komorne peći s cirkulacijom zraka jamske peći jamske peći bez ili sa cirkulacijom zraka su namjenjene za profesionalnu toplinsku obradu gdje je zahtijev optimalna temperaturna ujednačenost.
peći se upotrebljavaju za procese toplinske obrade kao što su stabilizacija, žarenje, umjetno starenje, meko žarenje, te za procese s upuhivanjem plinova kao što su cementacija, plinsko nitriranje i nitrokarboniranje. peći i sušare plinske peći i sušare postrojenjaprolazne uncut prolazne cut prolazne peći rastalna al uncut rastalna al cut rastalne peći vakuum cut vakuum cut vakuumske sušare AMS 2750laboratorijske peći/sušare msc tipske peći/sušare maksimalna temperatura 1150 °c robusna zidana izvedba za trajnu eksploataciju aparata komora grijana s 4 strane mogućnost stalnog otvaranja vrata na visokim temperaturama krilno otvaranje vrata ili prema gore sistemom protutega jednostavna izmjena grijačih tijela, bez rastavljanja aparata mogućnost ugradnje sistema za upuhivanje inertnih plinova
komorne peći sa zaštitnom atmosferom AMS 2750

w w w UTERNA com Europe


 Tel.: +4635986256

Detalji oglasa

  Građevinska oprema i materijal

 Datum objave:

10/05/2019

 Regija:

Međimurska

 Pregleda

24

Kontaktiraj oglašivača

Oglas je istekao, ne možete kontaktirati oglašivača.